Sol Paradís

 

El conjunt residencial Sol Paradís està situat a 1.100 m d’altitud a Engordany, a la zona privilegiada de Sa Calma, amb sol tot el dia, només a cinc minuts del centre comercial del Principat d’Andorra, i amb unes vistes magnífiques a la vall d’Escaldes i Andorra la Vella.  

Sol Paradís el formen tres edificis de tres i quatre plantes amb una zona ajardinada comunitària.

A la planta baixa els apartaments tenen un gran jardí privat, els altres apartaments i els dúplex compten amb terrasses àmplies.

Els apartaments tenen acabats d’alta qualitat; les cuines, els dormitoris, els menjadors i les sales d’estar són tots exteriors.

Tots els detalls estan pensats per fer de Sol Paradís un lloc per viure i descansar a prop del centre i en plena tranquilitat.

ESTRUCTURA
Estructura realitzada mitjançant fonaments i pilars de formigó armat, les lloses de les plantes de l’aparcament i de les plantes dels habitatges son de llosa massissa de formigó armat, de 25 cm i 30 cm de cantell.

PALETA
Les parets exteriors són fetes amb materials ceràmics i aïllades tèrmicament amb doble placa de poliestirè extruït col·locada a trencajunts, revestides amb pedra o en façana ventilada amb marbre. Totes les parets interiors son de materials ceràmics.

FAÇANA
La façana dels blocs s’ha realitzat amb un aplacat de pedra tipus gneis sense junta de morter, i amb marbre Cenia flamejat en façana ventilada, amb sistema d’ancoratges ocults. Als voladius de les cobertes i sota els balcons, s’hi ha col·locat un parquet exterior de fusta IPE, envernissat i protegit amb vernís del tipus Sikens.

FUSTERIA EXTERIOR
Finestres i balconeres d’alumini amb perfils de la casa Technal, amb ruptura de pont tèrmic, sèrie FXI-GX1 acabat inox mate, vidres amb cambra transparents, persianes d’alumini de làmina recta de 45 mm, i motor de persiana per a 51 kg.

FUSTERIA INTERIOR
Fusteria interior de la casa Carre Hulsta, SA. amb fusta Maple per a portes i armaris interiors, marcs de pas, porta d’entrada blindada i armaris exteriors d’instal·lacions. Frontisses i manetes cromades, pany silenciós, vidres tractats a l’àcid, armaris vestidors lacats de blanc.

ASCENSORS
Ascensors elèctrics, de la casa Thyssen Krupp, per a 8 persones (630 kg) i velocitat d’1 m/s regulada electrònicament per sistema de tracció. Interior amb acer inoxidable i mirall, qualitat d'acabats alta i terra pavimentat amb gres Kenya Antracita.

CUINA
Cuina de Siematic, model SC10 laminat revestit color 417 blanc magnòlia, i electrodomèstics de la casa Siemens (forn, microones, vitroceràmica, rentavaixelles, frigoríficcongelador), algunes cuines estan equipades amb nevera Gan Combi de la casa Gaggenau, amb doble porta, frigorífic de 396 l i congelador de 154 l amb fabricació de gel. La campana és d’acer inoxidable de la casa Gaggenau i el paviment de gres Ninive Pulpis de Porcelanosa.

BANYS
Paviments i revestiments dels banys de la casa Porcelanosa.
El Bany principal amb Travertino Clàssic, segon bany amb revestiment de rajola Real Bambu Blanc, i el bany de cortesia amb rajoles de Xilo Brown, col·locades al paviment i en una paret, i amb rajola de Marmi China a les altres tres parets.
Vàters i bidets models Veranda i Sidney de Roca, lavabos models Diverta 75, Kalahari, i Mohave de Roca, i lavabos de la casa Arquitect.
Banyeres i dutxes de la casa Roca, banyeres d’hidromassatge aire-aigua model Malibú, aixetes i panells de dutxa Waterwall de la casa Hansgrohe. Les mampares de la casa Vital Bath són fetes a mida amb perfils d’alumini i vidre.

PAVIMENTS
Habitatges: Parquet flotant de la casa Tarkket d’una làmina, amb fusta de Maple, al menjador, passadís i habitacions, i gres a la resta de l’habitatge. Terrasses exteriors amb pissarra oxidada multicolor.

INSTAL·LACIONS
Els habitatges estan equipats d’un Kit bàsic de domòtica, amb relé pre-programat Zelio, amb dos detectors d’aigua, un detector de moviment, un detector de fums, un detector de gas, una electrovàlvula d'aigua i una electrovàlvula de gas. Amb obertura de totes les persianes elèctriques motoritzades, i amb mòdul telefònic de dos canals per a la calefacció i la climatització. La porta exterior basculant de l’aparcament, i les portes seccionals dels boxes de la casa Hormann, disposen d’obertura amb telecomandament, així com les portes de les entrades principals. Els trasters i els boxes disposen de llums i preses de corrent connectats al comptador de cada habitatge.

CALEFACCIÓ I CLIMATITZACIÓ
Calefacció amb radiadors, de la marca Ferroli model Europa, i tovallolers marca Hego 23 model Fain, amb col·lectors a cada habitatge. Climatització dels habitatges amb bomba de calor de la Casa Daikin.

JARDINS
Jardins privats amb pressa de corrent i punt d’aigua, jardins comunitaris i privats amb gespa, plantes i arbres, reg automàtic amb l’aigua provinent del dipòsit d’acumulació de 40.000 litres, il·luminació específica de les zones comunes.Download the file
Read 1825 times Last modified on Tuesday, 20 October 2015 16:35
More in this category: « Can Noguer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.